Viquimarató del cooperativisme agroecològic

Aquest 29 de març vine a la  Viquimarató per conrear el cooperativisme agroecològic a l’Innoba. En les jornades presentarem el llibre Cooperativisme i agroecologia a Barcelona. 25 anys: 1993-2018 i, entre totes les persones assistents, participarem en una Viquipèdia per conrear de continguts la Viquipèdia.

A les 17.00 h donarem la benvinguda i presentarem l’assaig publicat per l’editorial Comanegra amb la participació de 47 cooperatives de la ciutat de Barcelona.

A partir de les 17.45 h, les persones assistents, amb el suport d’Amical Wikimedia, donaran inici a la Viquimarató, un esdeveniment per ajudar a visibilitzar el moviment cooperatiu agroecològic a la Viquipèdia. Durant la Viquimarató es traslladaran continguts associats a la bibliografia de l’àmbit a la Viquipèdia. D’aquesta manera s’enriquirà també la presència digital de la història i del present del cooperativisme agroecològic a Catalunya.

Com ho farem?
– Inici jornada a les 17.00 h amb una breu presentació del llibre i una posada en comú dels objectius i dels recursos disponibles.
– A partir de les 17.45 h, amb el suport d’Amical Wikimedia, editarem la Viquipèdia.
– A les 19.30 h farem una revisió dels continguts que s’hauran generat durant la jornada.

T’hi esperem!
Convidem a totes aquelles persones que heu format part de la construcció del moviment agroecològic i vulgueu conrear la Viquipèdia amb el vostre coneixement. Esperem que la jornada sigui un punt de trobada!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *